screenshot van de website van mydalle.comscreenshot van de website van mydalle.com

MyDalle.com

Deze website is niet meer online en is offline gehaald door de autoriteiten.

LET OP: Deze review is niet gebaseerd op een testbestelling!

logo-mydalle

Sitereview

MyDalle is een website dat zicht richt op het verkopen van apparatuur van Dalle technology. Dat is technologie dat gericht is op settopboxen en aanverwante artikelen.

Website

screenshot van de website van mydalle.comscreenshot van de website van mydalle.com

Als je de website van MyDalle opent merk je gelijk dat je een gespecialiseerde website opent. Niet alleen omdat omdat er een selectie keuze aan categorieën beschikbaar is, ook aan de homepage is dit te zien. Je ziet maar weinig soorten aan producten en er zijn geen tal van aanbiedingen waar je over struikelt. De startpagina is daardoor lekker overzichtelijk. De website is verder snel en het zoeken gaat goed. Meerdere zoektermen is geen probleem. Filtering met het zoekresultaat is wat beperkt, maar gezien de specialistische kenmerken van deze webwinkel verre van nodig. Een productpagina laat verder duidelijk alle specificaties zien en is eigenlijk compleet en goed ingedeeld. Moeten we toch kritiek leveren op de website dan kunnen we zeggen dat het wat vreemd is dat het categorieën menu aan de rechterkant te vinden is waar hij vrijwel altijd links te vinden is bij andere webwinkels.

Assortiment

Het assortiment is erg gespecialiseerd rond het merk Dalle. Hoewel Dalle eigenlijk een merk is dat zich richt op SetTopBoxes, zie je ook veel aanverwante artikelen. Of echt alles uit de fabrieken komt van Dalle is de vraag. Ik kan bij vrijwel geen enkele artikel een merk ontdekken en het zo verifiëren. Dalle is in ieder geval in Europa een wat onbekend merk en doordat ik op de website zelf weinig informatie over het merk kan vinden en er bij de producten zelf onduidelijk wordt vermeld of het inderdaad het merk Dalle betreft scoort de website laag op dit onderdeel.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Bestellen gaat vrij eenvoudig en gaat via checkout van bijvoorbeeld Paypal of je aangemaakte account. Verzending is helaas niet gratis en omdat ik geen product nodig heb gehad heb ik geen testbestelling gedaan (het is wat zinloos om minimaal 10 euro te besteden om slechts een review te kunnen schrijven). Om deze reden zal ik voor dit onderdeel het orderproces scoren op basis van reviews die ik verder op internet vind, maar daar komt de moeilijkheid, die kan ik nergens vinden. Enkele reviews die gevonden worden zijn technische website reviews en daar kunnen we niets mee. Geen score op dit gebied.

Account en klantbinding

Je account is erg leeg. Naast je orders en je NAW gegevens is er eigenlijk niets te vinden. Aan klantbinding (puntensysteem bijvoorbeeld) wordt niet gedaan, dus terugkerende klanten worden niet direct (automatisch) beloond door het ordersysteem en dat is natuurlijk een gemiste kans. Wat je wel krijgt bij het registreren is een coupon voor 5$ korting. Wel jammer is dat je een orderbedrag van minimaal 100$ moet hebben en dat is vrij fors.

Support en community

Contact opnemen met MyDalle kan via een chat wat altijd prettig is voor het directe contact. Daarnaast hebben ze een emailadres, telefoonnummer en een contactformulier. MyDalle heeft daarnaast ook een Facebook, Twitter en een YouTube account waar je ook de nodige vragen aan kunt stellen. Tot slot is er een blog die je kunt volgen.

MyDalle

MyDalle
0

Website

0/10

Assortiment

0/10

Orderproces

0/10

Account en klantbinding

0/10

Support en Community

0/10

Voors

  • Prima website

Tegens

  • Geen beloning vaste klanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *