Cheaptech

Cheaptech is een Chinese webwinkel die diverse artikelen vanuit China in Nederland verkoopt.

Website

Cheaptech ervaringen foto voorpagina

Wanneer je op de homepage van Cheaptech komt zie je een leuk aangeklede webpagina. De pagina is overzichtelijk ingedeeld en de producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Er is ook een overzicht van de populairste en nieuwste producten, waarvan enkele worden uitgelicht. Wanneer je een specifiek artikel nodig hebt, kun je deze snel zoeken met de zoekbalk. Cheaptech verkoopt Chinese producten. Deze zijn op de website voorzien van duidelijke foto’s en Nederlandstalige productteksten. Dit nodigt wel uit tot het aanschaffen van de producten.

Assortiment

De webshop heeft een ruim assortiment. Er zijn veel verschillende artikelen in meerdere categorieën te vinden. Er is voor ieder wat wils. Alle producten worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de pagina. De webpagina heeft zelfs een blog, echter is deze niet up to date en niet uitgelicht. Een gemiste kans om populaire producten in de spotlight te zetten.  

Orderproces: Bestellen – Betalen – Verzenden

Een bestelling plaatsen is gemakkelijk en werkt net als bij andere webshops. Een product in het winkelwagentje leggen en gegevens invullen. Daarna kom je terecht op een beveiligd betaalscherm. Er zijn verschillende betaalopties; creditcard, PayPal, achteraf betalen via Billink of met iDeal. Er is ook een keuze tussen gratis verzending of verzending met Track en Trace, voor €1,99 extra. Wanneer je geen haast hebt om het product te ontvangen, is de gratis verzendoptie een uitstekende keuze.

Let Op! De producten van deze webwinkel worden geleverd vanuit China. Dit betekent een langere verzendtijd en bij grotere orders kunnen er invoerrechten door de Nederlandse douane in rekening worden gebracht. Wanneer dit het geval is, dan is het mogelijk om de betaalde invoerkosten terug te vragen aan Cheaptech. Hierdoor is bestellen bij Cheaptech een veilige keuze, omdat je de kosten niet zelf hoeft te betalen.

Klantenaccount

Het klantenaccount is enkel een overzicht van de belangrijkste persoonlijke gegevens en het verzendadres. Een klantaccount aanmaken is niet verplicht en het account is niet gekoppeld aan allerlei spaarprogramma’s. Je kunt wel gebruik maken van kortingscodes door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Support en community

Cheaptech heeft meerdere contactmogelijkheden. Na het plaatsen van twee testbestellingen, blijkt deze webshop een prima service te hebben. Per telefoon werden we binnen 5 minuten vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Per e-mail kregen we binnen 24 uur een reactie. Het pakket werd onverhoopt iets later geleverd dan verwacht. Het probleem werd binnen 48 uur opgelost en afgehandeld. Bestellen is zeker voor herhaling vatbaar.

VOOR
 • Betaalde invoerrechten retour
 • Deskundige Nederlandse Klantenservice
 • Snelle afhandeling Klantenservice
TEGENS
 • Verzendtijd duurt wat langer
 • Betalen voor Track en Trace

Bekijk hier de website van http://Cheaptech.nl

CheapTech

CheapTech
7.4

Website

8/10

Assortiment

9/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

7/10

Support en Community

8/10

3 thoughts on “Cheaptech

 1. De Jongh

  Website

  6.70

  Assortiment

  7.80

  Orderproces

  6.50

  Account en klantbinding

  6.00

  Support en Community

  8.00

  Vragen mbt een product werden snel en correct afgehandeld door de klantenservice.

 2. Dylan

  Bestelling was laag geprijsd. Heb even op de bestelling moeten wachten, maar werd toch nog eerder geleverd dan verwacht.

 3. Maaike

  Website

  6.50

  Assortiment

  7.00

  Orderproces

  6.20

  Account en klantbinding

  6.40

  Support en Community

  6.60

  Fijn dat je ook kan betalen, nadat de bestelling is geleverd. De levering duurt wat langer, maar dat is de moeite waard voor de prijzen van de producten van deze shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *