intimategadgets-screenshot-2015

IntimateGadgets

logo intimategadgets.com

Sitereview

IntimateGadgets bestaat sinds 2006 en is helemaal gericht op seks artikelen. De webshop is zoals alle webshops op deze website gestationeerd in China, Hong Kong.
Update 7-6-2015: Webshop heeft een redesign gekregen. Review is gebaseerd op oude design. Enkel screenshot van nieuwe design toegevoegd voor betere herkenbaarheid.

Website

 

intimategadgets-screenshot-2015

De website zit goed in elkaar. Het thema is goed gekozen en werkt goed. De indeling van de website is simpel. Je hebt een menubalk met daarin de categorieën en verder een lijst van aanbiedingen die niet overdreven is qua aantallen. Zoeken op de website gaat goed. Meerdere zoektermen is geen probleem. Wat jammer is de beperkte mogelijkheid op filtering met het resultaat. De enige filter is de prijsrange waarin je zoekt. Dat is wat beperkt. Een filtering op categorie was minimaal welkom geweest. De productpagina is oké, maar is niet heel fijn ingedeeld. Je ziet een product en de prijs ervan, maar voordat je de specificaties kan bekijken moet je eerst langs producten waar je misschien ook in geïnteresseerd bent. Dit had wat verder naar onderen gemogen. De website is verder snel in het weergeven van nieuwe pagina’s en werkt daardoor zeer prettig.

Assortiment

Het assortiment is helemaal gespecialiseerd in seks artikelen. Van alles om alleen of met je partner op dit intieme gebied te doen is wel te vinden. De artikelen zijn verder zeer divers, maar het assortiment is niet enorm. Wel groot, want in vrijwel elke categorie vind je veel artikelen, maar je vind geen duizenden verschillende artikelen.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Bestellen gaat op een normale manier. Betalen via Paypal en vrijwel direct een orderbevestiging in je inbox. Wat opvalt is dat de mails er zeer basic uitzien en vrijwel geen opmaak hebben. Waarschijnlijk is dit gedaan om alles zo discreet mogelijk te maken en dat is prettig als je per ongeluk je mail open hebt staan op bijvoorbeeld je werk. De bestelling is snel verzonden en na 2,5 week is de bestelling in huis. Het pakketje is discreet verpakt en op de verpakking staat dat het om gezondheids gadgets gaat. Mooie omschrijving van een product waarbij je niet wil dat de postbode weet wat je allemaal in je slaapkamer aan het uitvoeren bent.

Account en klantbinding

Wat opvalt is dat als je uitgecheckt hebt via Paypal er dan niet automatisch een account voor je aangemaakt is. Eenmaal een account zie je eigenlijk niet veel bijzonder in je account. Gewoon je order overzicht en persoonlijke gegevens (NAW).  Klantbinding vind je ook bij IntimateGadgets. Per 10$ ontvang je een punt. 10 punten is vervolgens een dollar korting, wat een vrij standaard beloning is. Wat wel jammer is, is dat de grens op 10$ zit en dat is een vrij hoge drempel.

Support en community

Om contact op te nemen met IntimateGadgets is er eigenlijk via de website maar één manier. Dat gaat via het ticketsysteem en daarvoor heb je een IG-account nodig. Dat is erg karig. Daarnaast is IntimateGadgets actief op social media Facebook, Twitter, YouTube en een blog. De vraag is echter of je op deze openbare ruimte contact wil zoeken met een dergelijke webshop.

IntimateGadgets.com

IntimateGadgets.com
5.1

Website

7/10

Assortiment

8/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

7/10

Support en Community

6/10

Voors

 • Snelle website
 • Discrete verzending (mail en pakket)

Tegens

 • Weinig contactmogelijkheden
 • Weinig filtering met zoekresultaat

2 thoughts on “IntimateGadgets

 1. Henk

  Website

  7.90

  Assortiment

  8.20

  Orderproces

  0.00

  Account en klantbinding

  0.00

  Support en Community

  0.00

  Geen geld aan uitgeven. Je ontvangt compleet andere producten dan je besteld. Ik bestelde Lelo en kreeg goedkope namaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *