Popkind

logo-popkind

Sitereview

PopKind bestaat sinds 2014. Op moment van schrijven is het copyright van de website nog steeds op 2014 en performed de website slecht. Popkind zegt 10 tot 70% goedkoper te zijn dan andere websites (inclusief eBay).

Website

screenshot van de website van popkind

Bij het openen van de website vallen een paar dingen op. Het lange laden (ook bij eerdere bezoeken, dus niet toevallig van vandaag) en het standaard design. Daarnaast zorgt waarschijnlijk het lange laden ervoor dat plaatjes van producten uiteindelijk niet getoond worden. Hierdoor wordt eigenlijk de website praktisch onbruikbaar als webshop. Kijken we verder en dan bijvoorbeeld naar het zoeken dan valt op dat tijdens het typen van zoektermen al suggesties worden gedaan. Dit is erg prettig. Wat wel jammer is, is dat het resultaat niet erg relevant is voor meerdere zoektermen. Wat fijn is dat de filters op categorie en prijs mogelijk is. De productpagina is goed opgebouwd, maar door de lange rij aan verticale aanbiedingen in de rechterzijde van het scherm heb je toch een lange scrollbar. Dat is een misser. Al met al dus een zeer onprettige website. Vooral door het niet laden van de productfoto’s, het niet goed functioneren van de zoekmachine en wat missers in het ontwerp.

Assortiment

Het assortiment van PopKind is vrij klein qua categorieën. Daarentegen toch naar eigen zeggen 40.000 producten. De categorieën zijn horloges, videogames, kleding en accessoires, home en outdoor, hobbies en speelgoed. Echt een lijn is er niet echt te ontdekken en het oogt dus als een ratjetoe.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Twee testbestellingen gedaan, maar bestelling werd maar niet verzonden, uiteindelijk verzoek om refund gedaan, die kwam netjes, maar jammer dat ze niet sneller uit zichzelf een bericht sturen dat ze niet kunnen leveren. Een derde testbestelling werd na 1 dag al automatisch gerefund. Het lijkt er op alsof ze niets willen leveren?

Account en klantbinding

In je account vind je je standaard gegevens terug. Netjes in een dashboard form gegoten met wat belangrijke zaken (punten, orders) gemarkeerd. Klantbinding geschied door het verdienen van punten. De punten kunnen ingewisseld worden voor coupons die ingewisseld kunnen worden bij PriceAngels.com.

Support en community

Als je problemen of vragen hebt kun je contact opnemen met support. Dit kan via mail, tickets in je account of via chat. Daarnaast natuurlijk de social media Facebook, Twitter, YouTube, Google+ en Pinterest. Uit ervaring blijkt dat de reactietijd op email redelijk is (binnen 2 werkdagen).

Popkind

Popkind
3.9

Website

4/10

Assortiment

6/10

Orderproces

2/10

Account en klantbinding

7/10

Support en Community

6/10

Voors

 • Duidelijk account dashboard

Tegens

 • Trage website
 • Plaatjes laden niet allemaal
 • Zoekmachine werkt niet goed
 • Geen uitgesproken assortiment

4 thoughts on “Popkind

 1. Pindaman

  Een erg vreemde webshop.

  De algemene voorwaarden stammen uit 2014.
  Ze maken reclame voor een sale uit 2015.
  Bij contactgegevens staan alleen de chat,en e-mail.Verder kun je nergens retouradressen vinden,maar volgens mij zijn ze niet eens meer actief.

 2. WatchEra

  Website

  5.90

  Assortiment

  6.00

  Orderproces

  1.00

  Account en klantbinding

  1.00

  Support en Community

  1.00

  I have been affiliating for Popkind since November. I made around 245$ and when I wanted to receive my balance in March, they ignored me to death until today. I tried mailing, chatting, skyping, everything… But they ignore me and do not give me my money. I have 245$ on direct balance and another 200$ on pending.

  Scammer company. DO NOT BUY!

  1. MB Auteur bericht

   Zoals in onze review te lezen is zijn er ook door ons geen goede ervaringen als consument. Als affiliate hebben we geen ervaring, maar is het wel tekenend natuurlijk als ze niet de afgesproken fees niet uitbetalen. De gepaste waarschuwing is dus mede door onze ervaringen zeker op zijn plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *