Screenshot van de website van eForChina

eForChina

Op moment van schrijven van deze update is deze webwinkel niet meer online

Logo eForChina

Sitereview

eForChina is een webshop die bestaat sinds 2008 en is net als vele andere shops gevestigd in Shenzhen, China. eForChina heeft naast deze website nog een aantal andere webshops met andere specialiteiten zoals reserve onderdelen, doe het zelf artikelen, telefoons en camera accessoires.

Website

Screenshot van de website van eForChina

De website van eForChina is erg standaard. Weinig op de website wijst op originaliteit. De indeling, de categorieën en de artikelen hadden in alle andere webshops gestaan kunnen hebben. De website werkt verder lekker snel en een paar pagina’s met extra goedkope producten is voor de koopjesjager altijd interessant. Het zoeken op de website werkt goed en snel en met het zoekresultaat kan nog genoeg verfijnd worden. De website is enkel in het Engels. Niet voor iedereen even makkelijk, maar werkt in principe wel het fijnst. Vertalingen zijn namelijk vaak half of net niet goed.

Assortiment

Zoals eerder gezegd is het weinig verrassend wat je bij eForChina tegen komt, maar dat is niet erg. Eén categorie valt echter op en dat is de GoPro accessoires. Opvallend dat ze hier een aparte rubriek voor hebben voor deze enorm populaire actie camera en dat is niet voor niets. Ze hebben ruim 600 artikelen voor de camera, dus als je een GoPro of kloon hebt is het interessant om hier even te kijken. Verder in het assortiment altijd in elke categorie wat artikelen die je in andere shops niet tegen komt, maar dat is niet gek. Al met al een prima assortiment en voor de GoPro eigenaren met een laag budget zeker de moeite waard hier even te kijken.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Bestellen bij eForChina gaat goed. Je kunt direct uitchecken met Paypal en je bestelling is zo goed als gedaan. Mailbevesting volgt vrijwel direct en binnen een dag is het pakketje verstuurd. Mijn testbestelling was binnen 2 weken in huis en dat is normaal en prima.

Account en klantbinding

Je account kan je aanmaken met Google, Paypal, Facebook of gewoon met je emailadres en dat is prettig, voor ieder wat wils. Eenmaal ingelogd en een bestelling gedaan vind je uiteraard je bestelling hier terug. Het beloningssysteem werkt hier net iets anders. Je krijgt bij eForChina een punt per 10$ in je order. 10 punten kun je vervolgens inleveren voor 1 dollar aan korting. Dat komt overeen met de beloning van andere webshops, maar de drempel ligt hier steeds bij 10 dollar, waardoor je toch minder verdiend dan bij andere shops.

Support en community

Contact opnemen kan eigenlijk alleen via de mail of telefoon. Een chat of ticketsysteem is er niet. Dat is jammer, maar daarentegen geven ze aan normaliter binnen 1 werkdag te reageren op vragen. eForChina is druk op social media, want je vind ze terug op Facebook, Twitter, YouTube, VK en WeChat.

 

 

eForChina

eForChina
7.2

Website

8/10

Assortiment

8/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

7/10

Support en Community

7/10

Voors

  • Snelle website
  • GoPro categorie

Tegens

  • Matig beloningssysteem

1 thought on “eForChina

  1. KDM

    zeer slechte service; kocht een gsm moest 3 dagen opladen tot 100% kanmax 1 dag gebruiken. ze wilden we 5$ teruggeven hiervoor. enkele weken later problemen met touchscreen. nu ontwijken ze alle vragen. ik mag het toestel op mijn kosten terugsturen en dan zullen ze eens kijken… onbetrouwbaar!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *