Vicedeal

Website review van Vicedeal

Vicedeal is een Chinese webshop die producten verkoopt in Nederland. De producten zijn heel voordelig, maar slechts tijdelijk verkrijgbaar. Hoe meer stuks je afneemt van hetzelfde artikel, hoe hoger de korting.

Website

Vicedeal Ervaringen foto voorpagina

Op de webpagina van Vicedeal staan alle acties van dat moment afgebeeld. Dit assortiment kan dagelijks wisselen in verband met een beperkte voorraad. Bovenaan de pagina is er een zoekbalk weergegeven en zijn de beschikbare artikelen weergegeven in categorieën. Vicedeal verkoopt meer dan 40.000 artikelen en het assortiment varieert van elektronica tot sieraden en verzorgingsartikelen. De producten zijn elk voorzien van een Nederlandse producttekst, duidelijke foto’s en productspecificaties. Een voordeel ten opzichte van andere webshops, waarbij je nog weleens moet bellen of e-mailen voor meer informatie over het betreffende product.

Assortiment

Vicedeal heeft een breed assortiment aan producten. Je kunt op de pagina een keuze maken uit de volgende categorieën; elektronica, accessoires voor mobiele telefoons, verlichting, outdoor, computer/pc, hobby, huis en tuin, accessoires voor de auto, Apple accessoires, verzorging, tassen, sieraden, erotiek en dameskleding. Alle categorieën zijn weer onderverdeeld in subcategorieën en er is een zoekbalk. Zo kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Orderproces: Bestellen – Betalen – Verzenden

Een bestelling plaatsen op Vicedeal gaat gemakkelijk. Klik op de gele ‘plaats in winkelwagen’ balk bij het betreffende artikel en rond daarna je bestelling af door het invullen van je gegevens. Betalen is op verschillende manieren mogelijk; met creditcard, PayPal, iDeal, achteraf betalen met Billink of via een bankoverschrijving. Keuze in overvloed. Voor de Belgische klanten is Bancontant ook beschikbaar. Voor de verzending betaal je maximaal 1 euro verzendkosten.

Let op! Vicedeal verstuurt zijn producten vanuit het magazijn in China. Het kan zich voordoen dat orders bij de Nederlandse douane worden gecontroleerd en dat er een naheffing in de vorm van invoerrechten wordt berekend bovenop het aankoopbedrag. Vicedeal vergoed deze kosten tot een bedrag van €50. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere webshops of wanneer je zelf een order plaatst bij een Chinese webshop.

Klantenaccount

Voor de verzending van je order moet je enkele persoonlijke gegevens en het verzendadres invullen. Via je account kun je de status van je bestelling inzien. Het account is niet bedoeld voor het sparen van punten of kortingen. Je kan echter wel korting ontvangen als je grotere hoeveelheden van hetzelfde artikel bestelt. De korting kan daarbij oplopen tot 15%.

Support en community

Vicedeal heeft meerdere contactmogelijkheden; per e-mail, via het contactformulier of per telefoon. Nadat we twee testbestellingen hadden geplaatst, hebben we contact opgenomen met de klantenservice. Je kunt bellen naar een gratis telefoonnummer. De wachttijd is zichtbaar op de website, waardoor je zelf kunt beslissen of je bij drukte in de wacht wil blijven staan of dat je op een later tijdstip terugbelt. Een handige optie. Ondanks dat we op een druk moment belden en de wachttijd volgens de website minstens 15 minuten zou zijn, werden we binnen 10 minuten te woord gestaan. Daarna volgde een snelle en correcte afhandeling van onze ‘klacht’. Via het contactformulier kregen we binnen 1 dag een response. Ook via de e-mail werd de ‘klacht’ snel afgehandeld. Een prima service!

VOOR

 • Korting kan oplopen tot 15% bij afname meerdere stuks
 • Lage verzendkosten
 • Snelle en correcte afhandeling Klantenservice

TEGENS

 • Verzending duurt langer
 • Tijdelijke deals

Bekijk de website van http://vicedeal.com

ViceDeal

ViceDeal
7.7

Website

8/10

Assortiment

8/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

8/10

Support en Community

8/10

3 thoughts on “Vicedeal

 1. Damian

  Website

  8.20

  Assortiment

  7.70

  Orderproces

  7.00

  Account en klantbinding

  7.20

  Support en Community

  7.40

  Webshop met een ruim assortiment aan producten. Als je grotere aantallen van hetzelfde artikel nodig hebt is deze website een uitkomst door de extra korting die je ontvangt. Levering is wat aan de lange kant.

 2. David

  Website

  7.00

  Assortiment

  7.50

  Orderproces

  6.90

  Account en klantbinding

  7.00

  Support en Community

  6.90

  Ik had enkele kleine cadeautjes nodig voor op een beurs. Via Vicedeal een vrij grote bestelling kunnen plaatsen met een hoge korting. Werd snel geleverd en de kwaliteit is prima voor de relatief lage prijs. Ik ga in de toekomst hier zeker weer bestellen.

 3. David

  Website

  7.20

  Assortiment

  7.50

  Orderproces

  7.20

  Account en klantbinding

  7.70

  Support en Community

  7.20

  Ik had wat kleine cadeautjes nodig voor op een beurs. Via Vicedeal een grote bestelling kunnen doen voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Redelijk snel geleverd en een prima kwaliteit voor een lage prijs. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *