LovingPrices

Sitereview

LovingPrices is een Chinese webshop die een ruim assortiment aan producten vanuit China in Nederland levert. 

Website

LovingPrices Ervaringen foto voorpagina

De homepage van LovingPrices ziet er klassiek uit en straalt iets van luxe uit. De categorieën en zoekbalk zijn bovenaan de pagina te vinden. Enkele categorieën staan uitgelicht op de pagina met professionele foto’s. Er zijn twee deals op de pagina te vinden, maar er zijn geen drukke advertenties of aanbiedingen te zien. Een pagina die rust uitstraalt en uitnodigt tot verder te kijken dan alleen de homepage.

Assortiment

Op de website van LovingPrices zijn heel veel verschillende artikelen te vinden. De producten zijn onderverdeeld in maar liefst veertien verschillende categorieën. Bijna alles wat je in het dagelijks leven nodig hebt, is terug te vinden op de website. Verlichting, huis en tuin, tassen, sieraden en dameskleding zijn slechts een deel van het aanbod. Gebruik de zoekbalk en je hebt zo gevonden wat je nodig hebt.

Orderproces: Bestellen – Betalen – Verzenden

LovingPrices heeft een gemakkelijk bestelproces en vele betaalopties. Deze bestaan uit onder andere; PayPal, iDeal, en creditcard. Wanneer je pas wilt betalen na ontvangst van je bestelling, is Billink ook een betaaloptie. Voor de verzending betaal je maximaal 1 euro.

Let op! De producten worden rechtstreeks vanuit China verzonden. Hierdoor is het mogelijk dat er bij de douane invoerrechten worden berekend. Nadat je deze hebt betaald, kun je de kosten hiervoor declareren bij LovingPrices. Een correcte afhandeling van LovingPrices. Bij andere webshops draai je meestal zelf voor de kosten van de invoerrechten op.

Klik hier voor meer informatie

Klantenaccount

Bij het afronden van je bestelling kun je meteen doorgaan naar de betaalpagina of een klantenaccount aanmaken. Het account bevat enkele persoons- en adresgegevens. In het account is het niet mogelijk om punten of voor andere kortingen te sparen.

Support en community

LovingPrices heeft een Nederlandse klantenservice en is bereikbaar per e-mail of via een gratis telefoonnummer. Om de bereikbaarheid en service van LovingPrices te controleren hebben we twee testbestellingen geplaatst. Binnen enkele minuten werden we telefonisch te woord gestaan en onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. We stelden dezelfde vraag via het contactformulier en kregen dezelfde dag nog een reactie. Een prima klantcontactservice waar verder niets op aan te merken valt.

VOOR

  • Breed assortiment
  • Ruime keuze uit betaalmogelijkheden
  • Prima klantenservice

TEGENS

  • Lange levertijd
  • Geen gratis verzending

Bekijk hier de website van http://Lovingprices.com

LovingPrices

LovingPrices
8.2

Website

9/10

Assortiment

8/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

8/10

Support en Community

9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *