Screenshot website EverBuying

EverBuying

logo Everbuying

Sitereview

EverBuying is een grote webshop gespecialiseerd in kleding en elektronica en bestaat sinds 2006.

Website

Screenshot van de website van EverBuying

De website werkt goed. Opvallend is dat de website op het eerste gezicht standaard is qua indeling, maar een paar kleine dingen ervoor zorgen dat de site prettig werkt. Allereerst zijn de categorieën ingedeeld in 5 hoofdcategorieën en daaronder de subcategorieën. Dit oogt wat rustiger en maakt het zoeken wat makkelijker. Daarnaast is de homepage niet volgepropt met aanbiedingen, waardoor het niet druk overkomt. Het zoeken op de website werkt goed, ook met meerdere zoektermen. Vervolgens is het ook mogelijk om te filteren op categorieën. Er worden ook relevante zoekwoorden getoond. De website werkt lekker snel.

Assortiment

Het assortiment kent met 100.000 producten een ruim aanbod. Het aanbod is verdeeld over de categorieën elektronica, kleding, sport, schoonheidsartikelen en speelgoed. Beperkt op het eerste gezicht, maar beter gegroepeerd dan andere webshops.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Bestellen gaat ook hier standaard en simpel. Account aanmaken gaat vrijwel tegelijk met het betalen door middel van Paypal en de verzending vind plaats binnen 1 a 2 werkdagen. Ik heb mijn pakketten zonder problemen binnen 2 a 3 weken ontvangen. Gemiddelde levertijd is dus prima.

Account en klantbinding

In je account vind je zoals gebruikelijk je orders en account informatie. Daarnaast vind je ook een overzicht van al je coupon codes. Deze krijg je cadeau als je je registreert. Het is een grote collectie aan kortingscodes die je kunt gebruiken bij je aankopen. Daarnaast krijg je voor je orders ook punten. Deze kan je inzetten om korting te krijgen op een vooraf geselecteerde groep producten. Jammer, want dat is natuurlijk erg beperkt.

Support en community

Voor de support is er een chat aanwezig. Erg raadzaam om te gebruiken als je problemen hebt, want chatten geeft je direct antwoord. EverBuying is verder op social media terug te vinden waaronder Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en YouTube.

 

Everbuying

Everbuying
7.1

Website

8/10

Assortiment

8/10

Orderproces

8/10

Account en klantbinding

8/10

Support en Community

8/10

Voors

 • Rustige homepage
 • Goed werkende site
 • Nette prijzen

Tegens

 • Slecht puntensysteem

4 thoughts on “EverBuying

 1. Klaas

  Website

  8.00

  Assortiment

  8.10

  Orderproces

  8.20

  Account en klantbinding

  0.00

  Support en Community

  0.00

  Bestelling gedaan, binnen twee weken in huis, zelfs sneller dan andere webshops waarbij ik een week eerder besteld had!

 2. Herry

  Website

  9.50

  Assortiment

  9.30

  Orderproces

  9.80

  Account en klantbinding

  9.40

  Support en Community

  9.80

  schitterend product tegen bodemprijs! heb wat kleine elektronica besteld.

 3. Anoniem

  Website

  8.00

  Assortiment

  7.80

  Orderproces

  5.70

  Account en klantbinding

  0.00

  Support en Community

  3.40

  heb een klein artikeltje besteld, maar nu na 2 maanden nog steeds niet ontvangen, heb een dispute via Paypal gestart, toen vrij snel de reactie gekregen van ze met het verzoek het dispute te sluiten en een ticket via hun systeem in te schieten. Daarnaast zeiden ze dat het tot 45 werkdagen kan duren voordat het pakket er is. Nou, zo lang heb ik nog nooit gewacht op een pakketje :(. Afgelopen week weer een ticket ingeschoten via hun contact support systeem, maar geen reactie op gekregen, terwijl ze binnen 24 uur reactie beloven. Mijn tip: sluit niet je paypal dispute op hun verzoek.

 4. RioDuJour

  Website

  7.70

  Assortiment

  8.00

  Orderproces

  7.60

  Account en klantbinding

  8.50

  Support en Community

  0.00

  heb wat kleine elektronica besteld. Had al eerder wat gekocht, dus had al punten gespaard. Deze kon ik gelijk inzetten waardoor ik op mijn order 30% kon besparen, dat was flink interessant! Bestelling was pas na een maand binnen, dat viel wat tegen, maar ja, wel gratis verzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *