TinyDeal

logo tinydeal

Sitereview

TinyDeal is een webshop die bestaat sinds 2007. TinyDeal is daarnaast ook een power seller op eBay. TinyDeal komt net als vele andere webshops uit Hong Kong.

Website

screenshot van de website van TinyDeal

Een eerste indruk van TinyDeal’s website is niet heel positief. De website is erg druk en oogt qua indeling erg standaard. De website reageert goed. Het zoeken gaat erg goed. Tijdens het typen van zoekwoorden in het zoekveld worden al suggesties getoond. Daarnaast is het zoekresultaat erg relevant en worden er op basis van de zoekwoorden andere suggesties getoond waar je op kunt zoeken. Het zoekresultaat kan tot slot nog extra op categorie gefilterd worden. De productpagina is geheel in stijl. Erg druk. Alle informatie die je nodig hebt staat er, maar had wat beter ingedeeld kunnen worden.

Assortiment

Naar eigen zeggen is het aantal artikelen op TinyDeal rond de 50.000 en het is daarmee een redelijk groot assortiment. De prijzen zijn verder goed, maar over het algemeen zijn de prijzen overal aardig vergelijkbaar met de webshops onderling. Het assortiment blinkt verder niet uit in een bepaalde categorie en heeft het traditionele assortiment van elektronica, gadgets, feestartikelen, horloges, sport artikelen, enzovoorts.

Orderproces: Bestellen – Betaling – Verzending

Bestellen gaat vrij eenvoudig en er kan uitgecheckt worden met een account of met Paypal. De bevestigingen komen netjes snel binnen. Het valt wel op dat er weinig aandacht is besteedt aan een mooie template van de mail. Alle informatie is gelukkig wel in de bevestigingsmail aanwezig en je kunt er prima zien wat je besteld hebt en voor hoeveel. De verzending vind plaats binnen een paar werkdagen. Ik had zelf wat pech met mijn bestelling, want mijn testbestelling was pas na 6 weken in huis. Dit kan ook gebeuren met pakketjes uit China, dat hoort er nu eenmaal bij.

Account en klantbinding

Via je account vind je uiteraard de normale dingen terug als je orders en je NAW gegevens. Wat opvalt is dat je moet bevestigen dat je je bestelling hebt ontvangen. Mogelijk doen ze dit doordat ze zo kunnen bijhouden hoe lang een pakketje er gemiddeld over doet. Na het bevestigen ontvang je TD punten. Per uitgegeven dollar ontvang je 0,1 punten, daarnaast voor het bevestigen van ontvangst nog eens 2 punten. 10 punten hebben een waarde van 1$. Punten zijn daarnaast ook te verdienen met bijvoorbeeld uploaden van foto’s en voor het schrijven van reviews.

Support en community

TinyDeal heeft een aantal mogelijkheden om contact op te nemen. Een daarvan is mijn favoriet en dat is een chat. Daarnaast is er eigenlijk alleen een emailadres en de social media zoals Facebook, Twitter en YouTube. Tot slot heeft TinyDeal nog een forum waar je je vragen kunt stellen.

TinyDeal

TinyDeal
6.8

Website

8/10

Assortiment

8/10

Orderproces

7/10

Account en klantbinding

8/10

Support en Community

8/10

Voors

 • Chat

Tegens

 • Testbestelling erg laat bezorgd

2 thoughts on “TinyDeal

 1. Peter

  Website

  7.00

  Assortiment

  7.00

  Orderproces

  7.00

  Account en klantbinding

  7.00

  Support en Community

  6.20

  Spel gekocht via TinyDeal. Was binnen twee weken in huis, dus lekker snel. Geen ervaring verder met support (niet nodig gehad).

 2. R.Inia

  Website

  7.00

  Assortiment

  7.00

  Orderproces

  7.00

  Account en klantbinding

  5.30

  Support en Community

  2.20

  Bestelling en verzending prima in orde. Echter 1 artikel begaf het na 5 minuten. Hierover een eindeloos heen en weer gemail zonder resultaat.
  Het verlies maar genomen , maar nooit weer een bestelling bij tinydeals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *